Planificare fiscala

Planificarea fiscala este o practica legala, pe care firmele o pot folosi cu scopul de a-si reduce impozitele si taxele. Mai exact, ele pot alege solutia favorabila oferita de legislatia fiscala, cu conditia de a se incadra in limita legii. Tocmai de aceea, atunci cand apeleaza la o astfel de metoda firmele trebuie sa fie atente la caracteristicile operatiunilor pe care le desfasoara, pentru ca pragul dintre planificare fiscala si evitarea platii impozitelor si taxelor este foarte fin.

Prestăm servicii de conformare fiscală cu privire la impozitul pe profit constând în pregătirea și transmiterea către autoritățile competente a declarațiilor fiscale, folosind informațiile puse la dispoziția noastră de către clienți.

De asemenea, oferim asistenţă permanentă personalului din departamentul intern al clientului pe parcursul procesului de pregătire a declarațiilor fiscale, precum și servicii de revizuire a acestor declarații, înainte de a fi transmise către autoritățile fiscale.

În plus, asigurăm asistenţă în legatură cu planificarea fiscală şi cu implicațiile fiscale ale deciziilor de business luate de către client.

În România, ca în orice altă ţară din Uniunea Europeană, TVA-ul este o componentă importantă a afacerii. Cunoaşterea şi înţelegerea Directivei europene privind TVA-ul şi modul în care aceasta este implementată în legislația națională și apoi pusă în aplicare sunt elemente vitale, necesare atunci când se iau decizii cu privire la modul în care vă planificaţi investiţiile. 

 

Vă oferim tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta activitatea în mod corect şi eficient şi, bineînțeles, în acord deplin cu legislaţia şi reglementările fiscale din România şi Uniunea Europeană.